Iva Kondić i Ante Gugić

Zagrepčane ovog vikenda očekuje jedinstveni piknik doživlaj

Teško je zamisliti da jedna od najljepših zagrebačkih lokacija, skriveno dvorište i vrt Likovne Akademije, može postati još čarobnijom.

Dekice, pletene piknik košare, svjećice i baldahini, zvuci najpoznatijih domaćih i svjetskih hitova u izvedbi talentiranih Matije Cveka i Alena Đurasa, bio je više nego odličan uvod u ono što nas u Likovnoj Akademiji očekuje sve do ponedjeljka.

Uz dobru unplugged glazbu, mirisnu hranu, Staropramen pivo i prigodno uređenje koji pozivaju na i opuštanje, sinoć se u srcu Zagreba dogodila ljetna čarolija.

U jedinstvenom Staropramen unplugged experience pikniku uživala su i brojna poznata lica poput Ive Šulentić, Mare Bratoš, Tamare Garbajs, Ide Prester, Larise Lipovac, glumica Nine Kaić Madić i Mije Krajcar, modela Lune Valas i Damjana Leboša, glazbenika Saše Lozara, Marka Kutlića, Jure Brkljače, blogera Ivana Čosića…

Picnic Your Way druženje u Likovnoj akademiji nastavlja se i danas, a posjetitelji će imati priliku uživati uz live svirku Nikola Marjanović tria. Na rasporedu u subotu je Damir Kedžo, dok je zadnji dan prvog vikenda rezerviran za Niku Turković i Matiju Cveka.

Zagrepčane i ostale posjetitelje očekuje pomno pripremljen i odabran program i na Rokovom perivoju, drugoj savršenoj lokaciji od 25. do 27. svibnja, gdje će prvi zasvirati Ljetno kino, u subotu Saša Lozar.

Čast da zatvore ovo posebno piknik iskustvo dobili Nela i Matija Cvek.

Komentiraj