Subotnje osnivanje nove stranke Milana Bandića neće ostati u dobrom sjećanjudijelu simpatizera pritvorenog zagrebačkog gradonačelnika. Stranka Bandić Milan 365 osnovana je prošle subote na Peščenici u dvorani Kulturnog centra, a za vrijeme programa djelatnici Zagrebparkinga paukom su uklonili automobile nekolicini sudionika.

DJELATNICI ZAGREBPARKINGA PATROLIRALI SU ULICAMA PEŠČENICE ZA VRIJEME OSNIVANJA STRANKE BANDIĆ MILAN 365
DJELATNICI ZAGREBPARKINGA PATROLIRALI SU ULICAMA PEŠČENICE ZA VRIJEME OSNIVANJA STRANKE BANDIĆ MILAN 365

Na prostoru oko Kulturnog centra Peščenica (KNAP) subotom ujutro obično ima i više nego dovoljno parkirališnih mjesta, ali osnivanje Bandićeve stranke u taj je zagrebački kvart privuklo nekoliko stotina njegovih pristaša pa je ubrzo ponestalo mjesta za parkiranje. Parkirališna mjesta tako su postala travnjaci i uličice blizu KNAP-a pa su na teren izišli djelatnici Zagrebparkinga koji su “podigli” nekoliko automobila, i to samo nekoliko trenutaka prije nego što je završena osnivačka skupština Bandićeve stranke.

[quote_box_center]

  • Subotnje osnivanje nove stranke Milana Bandića neće ostati u dobrom sjećanju dijelu njegovih simpatizera
  • Za vrijeme programa djelatnici Zagrebparkinga paukom su uklonili automobile nekolicini sudionika

[/quote_box_center]

Nacionalov novinar osobno je svjedočio nezadovoljstvu nekolicine Bandićevih pristaša koji su psovkama počastili djelatnike Zagrebparkinga i ustvrdili da je riječ o još jednom nepravednom napadu na lik i djelo Milana Bandića i pokušaj sprečavanja organiziranja članove njegove nove stranke, ali su ujedno i sa smiješkom zaključili da kaznu sigurno neće platiti “jer imaju dovoljno veza u Zagrebparkingu”.

Komentiraj