Zagrebački holding u dodatnim problemima, CIOS pokreće ovrhu zbog 11 milijuna kuna duga

Tvrtka iz CIOS grupe u ponedjeljak pokreće ovršni postupak protiv Zagrebačkog holdinga. Dužni su im 11 milijuna kuna za posao obavljen još u travnju.

”Gradska uprava na sve moguće načine izbjegava poslovnu suradnju s tvrtkama iz C.I.O.S. Grupe te je sasvim jasno i kako princip ponašanja gradskih čelnika slijede i najodgovorniji u Zagrebačkom holdingu, kojima je, bez obzira na dugovanja još iz travnja, a za uredno izvršene usluge, očito naloženo da se ne obraćaju C.I.O.S. Grupi sa zamolbom za počekom plaćanja”, odgovorili su u nedjelju za Novu TV iz C.I.O.S. Grupe u vlasništvu Petra Pripuza.

Dnevnik Nove TV u posjedu je dokumenta po kojem je vidljivo da je spomenuta tvrtka od Holdinga tražila plan obročne otplate.

”Očekujemo od vas, kao ugovorne strane, dužnika, da zatražite sastanak ili da se pismeno očitujete i iznesete na koji način i u kojem roku ste u mogućnosti riješiti problem nastalih dugovanja te da nam izdate sredstva osiguranja plaćanja za dospjele, a nepodmirene obaveze”, stoji u dokumentu.

Zagrebački Holding na upite o ovom dokumentu nije odgovorio. Gradonačelnik kaže da će nova uprava Holdinga biti u komunikaciji sa svim dobavljačima pa tako i njima.

Nova uprava tek treba biti kompletirana.

Komentiraj