Zagrebački HDZ napao Vesnu Škare-Ožbolt: “Pozivala se lažno na dr. Franju Tuđmana i slavne devedesete, a želi koalirati s Možemo i SDP”

Zagrebački HDZ u četvrtak je napao Vesnu Škare Ožbolt prozivajući je da se lažno pozivala na put dr. Franje Tuđmana i slavne devedesete, da bi potom “priznala da da želi koalirati s Možemo/SDP”. HDZ Zagreb objavu je stavio na svoju Facebook stranicu i to pod naslovom “Novi salto mortale Tomaševićeve suradnice”.

Prenosimo objavu zagrebačkog HDZ-a u cijelosti:

“Vesna Škare Ožbolt hvata se za glavu, uspaničeno domišlja kako da se izvuče iz ponora u koji je sama sebe bacila. Ispočetka se, očito lažno, pozivala na dr. Franju Tuđmana i slavne ’90, ali nakon što se “autala” i javno priznala da želi koalirati s Možemo/SDP, rejting joj je prema svim istraživanjima potonuo – čak i prema onim komičnim “anketama” koje plaćaju, naštimavaju i u medije plasiraju Domovinski parking i pobornica Trga maršala Tita gđa Jelena Pavičić Vukičević”, napisao je zagrebački HDZ.

“Bilo je neugodno gledati koliko je Vesna Škare-Ožbolt još u travanjskoj debati gradonačelničkih kandidata na VERN-u hvalila aktivističkog radikala Tomaševića, dodvoravala mu se, a on joj je zauzvrat, unaprijed dogovoreno, “nabacivao loptu” kako bi napadala našeg kandidata Davora Filipovića”, proziva zagrebački HDZ.

“Na nedavnom sučeljavanju na Z1, a što je transparentno objavio Davor Filipović, otišla je korak dalje te je najavila da će Tomaševića podržati u drugom krugu. Rezultat naše objave? Panika gospođe Vesne Škare-Ožbolt prerasla je u – stampedo!
Jer, Zagrepčani su je prozreli, rejting joj je dotaknuo dno. I stoga je učinila ono što joj je jedino i preostalo da pokuša spasiti što se spasiti da nakon što se, na vlastitu žalost, sama razotkrila: Odlučila se na novi salto mortale.

Kombinacijom glumljene odlučnosti, gubitničke nervoze i verbalne agresije sasula je niz uvreda na našeg kandidata. Naravno da joj nećemo uzvratiti istom mjerom. Tek ćemo objaviti dva screena o njezinim istupima u kojima ne samo da najavljuje, nego i ultimativno traži veliku koaliciju s Možemo/SDP. Srećom, od toga neće biti ništa”, naveli su iz HDZ-a Zagreb, stavljajući snimke zaslona u kojima kandidatkinja Vesna Škare Ožbolt kaže da je u zagrebačkoj Gradskoj skupštini potrebna velika koalicija.

 

Komentiraj