Pas Dinamovog nogometaša Angela Henriqueza napao je u petak u dvorištu obiteljske kuće u Zagrebu 21-mjesečnog dječaka, koji je zadobio teške tjelesne ozljede. Dječak je operiran u Vinogradskoj bolnici, te je zaradio 50 šavova uz ozljede po licu, vratu i ušima.

Supruga i ja bili smo u kući, a prijateljica od bake čuvala je malog. Loptica s kojom se igrao sin u jednom času pala je s balkona u prizemlje. Dijete je s gospođom otišlo po lopticu u dvorište, a onda se dogodio užas. Žena je u panici dotrčala do mene i rekla da malog hitno moramo odvesti u bolnicu. Susjedov pas upao je u dvorište, zgrabio malog za lice i vukao ga”, ispičao je dječakov otac za Novi list.

Dodao je kako je nbogometaševa djevojka pozvala Hitnu pomoć, ispričavala se, a kasnije je i slala poruke da joj je žao. Pas ptičar, vrsta koja inače nije poznata po napadima na ljude, bi prema pisanju Novog lista trebao biti uspavan, a policija je zbog napada podigla kaznenu prijavu i proslijedila je DORH-u.

“Iskreno mi je žao i zaprepašten sam onime što se dogodilo. Trenutno ne postoje riječi kojima mogu opisati kako se osjećam. U šoku sam. U stalnom sam kontaktu s roditeljima malog Maria i suosjećam s obitelji koja proživljava teške trenutke u strahu za svoje dijete i njegovo zdravlje. Iskreno mi je žao i dao bih sve da se ovo nije dogodilo. Nadam se da će sve biti u uredu, a Mariu želim što brži oporavak”, poručio je Henriquez preko službenih stranica Dinama.

Komentiraj