Zagreb News ponovo na tržištu u nakladi od 230.000 primjeraka

Najtiražnije novine u Hrvatskoj izlazit će dvotjedno, a donose najopširniji pregled svih događanja u glavnom gradu Hrvatske, servisne informacije o radu službi Grada Zagreba te kontakt-rubrike s čitateljima

Prošloga tjedna u zagrebačke domove, trgovačke centre i nejfrekventnije dijelove hrvatske metropole vratile su se najtiražnije novine u Hrvatskoj. Iz tiskare Zagreb distribuirano je 230.000 primjeraka Zagreb Newsa koji donosi najopširniji pregled svih događanja u glavnom gradu Hrvatske, servisne informacije o radu službi Grada Zagreba te kontakt-rubrike s čitateljima.

Izdavač Zagreb Newsa je Nacional News Corporation, čiji je direktor Berislav Jelinić s glavnim urednikom Zagreb Newsa Senadom Pašićem prisustvovao tiskanju prvih primjeraka novina koje će izlaziti dvotjedno.

Prvi broj Zagreb Newsa na naslovnoj stranici najavio je intervju s Andrijom Mikulićem, predsjednikom Gradskog odbora zagrebačkog HDZ-a i bivšim predsjednikom Skupštine Grada Zagreba, koji je govorio o najvažnijim gradskim projektima i objasnio zašto se najveći projekti u Zagrebu ne mogu provesti bez pomoći Vlade.

O predstojećim dvama koncertima Prljavog kazališta u zagrebačkoj Areni govorio je Jasenko Houra, frontmen Prljavog kazališta, a objavljena je i priča o velikom uspjehu zagrebačkih neurokirurga Specijalne bolnice Neurospine koji su talijanskom pacijentu uspješno operirali kralježnicu i omogućili mu da nastavi živjeti bez invalidskih kolica.

Novine imaju i kontakt rubriku „Zagreb News pita“ za čitatelje koji mogu postavljati pitanja vezana uz gradsku problematiku i rad službi Grada Zagreba.

Besplatne istoimene novine izlazile su od 2004. do 2011. na zagrebačkom području, a izdavač su bile NCL novosti, sestrinska tvrtka NCL Media Grupe koja je izdavala tjednik Nacional. Sljedeći broj Zagreb Newsa bit će u distribuciji od utorka, 22. listopada 2019.

Komentiraj

Source:Senad Pašić