Zagonetna smrt glumačke legende Davida Carradinea

David Carradine, glumac koji se 70-ih godina proslavio ulogom shaolin svećenika Kwai Chang Cainea u popularnoj televizijskoj seriji “Kung Fu”, a zatim slavno “uskrsnuo” 2003. godine u ulozi ubojice Billa u Tarantinovoj uspješnici “Kill Bill”, pronađen je mrtav 3. lipanja 2009. u hotelskoj sobi 352 luksuznog Tajlandskog Nai Lert Park hotela.

Zbilo se to u Bangkoku na Tajlandu, gdje je bio zbog svog posljednjeg filma. Glumca je pronašla sobarica. Visio je gol u ormaru. Tajlandska policija je priopćila da se Carradine slučajno ugušio tijekom samozadovoljavanja. Jedan konopac je bio omotan oko njegovog vrata, a drugi oko spolnog organa. Glumac je, navodno, bio opsjednut seksualnim samovezivanjem, odnosno, takav fetiš mu je donosio veći nivo uzbuđenja. Struka to službeno zove – autoerotska asfiksija. Da sve bude još bizarnije, hotel u kojem je glumac pronađen mrtav poznat je i po tome što se u blizini nalazi hram koji je posvećen muškom spolnom organu kao simbolu plodnosti.

David Carradine snimio je više od 200 filmova i TV serija, uživao u statusu ekscentrika koji jednako dobro koristi ruke, noge i katanu.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner