ZADRANIN 16 GODINA SILOVAO VLASTITU KĆER I S NJOM DOBIO DIJETE Osuđen na 40 godina zatvora

Pixabay

Pedesetjednogodišnji Zadranin koji je 16 godina silovao vlastitu kćer i s njom dobio dijete osuđen je u četvrtak na Županijskom sudu u Zadru na jedinstvenu kaznu od 40 godina zatvora, piše Zadarski.hr.

Sudac Boris Radman osudio je 51-godišnjaka po svih pet točaka optužnice izrekavši mu sigurnosnu mjeru obaveznog psihosocijalnog tretmana u trajanju od dvije godine, ali i obvezu da podmiri sudske troškove od ukupno 41,505 kuna.

Podsjetimo, slučaj zadarskog monstruma koji je godinama zlostavljao obitelj te silovao najstariju kćer koja je i rodila dijete, u ljeto prošle godine šokirao je cijelu Hrvatsku.

Nakon što se slučaj napokon otkrio, saznalo se kako je obitelj dugo vremena bila poznata policiji budući da su ih susjedi prijavljivali zbog buke.

Dugi niz godina nitko nije prijavio najmračniju tajnu da je muškarac godinama silovao najstariju kćer.

Sve se doznalo kada je jedna od kćeri skupila hrabrost i prijavila policiji. Od strane nekoliko izvora tada se doznalo kako je monstrum dugi niz godina seksualno zlostavljao kćer koja je u trenutku kad se sve razotkrilo imala 27 godina, a koja je tijekom silovanja zatrudnjela i rodila dijete kojemu je sad 11 godina.

Komentiraj