Dino Stanin/PIXSELL

DVOSTRUKO SAMOUBOJSTVO Zadrani ostavili oproštajnu poruku

Zadar je u ponedjeljak potreslo samoubojstvo dvojice mladića u šumi na Musapstanu. Prije nego što su spojili plastičnu cijev na auspuh i proveli je u automobil, koji su pomno obložili plastičnim vrećicama, pustili su glazbu i napisali oproštajna pisma, piše Slobodna Dalmacija.

“Pozdrav domovini. Ne da nam se više, bit ćemo vaši čuvari gore na nebu”, napisali su 22-godišnjak i 23-goidšnjak u oprištajnom pismu.

U ranim jutarnjim satima ponedjeljka pronšaao ih je pastir, koji je ugledao automobil s upaljenim motorom iz kojeg je treštala glazba. Automobil je bio zaključan iznutra, a pastir je ugledao i cijev koja je iz auspuha išla u automobil.

Utvrđeno je da je njihova smrt nastupila nekoliko sati prije dolaska policije. U automobilu su pronađene plastične vrećice kojima su mladići pomno začepili sve otvore u automobilu, a na auspuh je bila spojena plastična cijev, dio perilice rublja.

Mladići su bili odjeveni u ležernu odjeću sa sunčanim naočalama, kao da su netom prije toga bili na plaži. Na mjestu nesreće nije pronađen alkohol, a mladići navodno nisu bili ni pod utjecajem opijata. Sve ovo govori da su mladići samoubojstvo prethodno isplanirali.

Komentiraj