Zadarska policija uhvatila dvojac s drogom vrijednom gotovo 400 tisuća kuna

Zadarska policije dovršila je kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom i 23-godišnjakinjom, koji su osumnjičeni za kazneno djelo Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Kako se navodi u policijskom priopćenju, službenici su jučer, temeljem naloga nadležnog suda, obavili pretragu kuće i vozila na području Zadra. Tamo su pronašli sveukupno 2961 grama droge marihuane, 800 grama droge amfetamin, 17,5 grama droge kokain, 5,4 grama droge MDMA pakirano u više pojedinačnih paketića.

Pronađeno je i 1161 grama bijele praškaste tvari nepoznatog kemijskog sastava tzv. punila, kao i dvije vage za precizno mjerenje, jedna metalna tzv. „drobilica“ i aparat za vakumiranje, kao i dva prijenosna računala i dva tableta te tri mobilna uređaja za koje se sumnja da potječu iz vršenja drugih kaznenih djela, uglavnom iz domene imovinskog kriminaliteta.

“Droga kojoj se vrijednost procjenjuje na iznos od oko 385.900,00 kuna i drugi predmeti su im oduzeti, a nakon provedenog kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu zbog Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama 38-godišnjak i 23-godišnjakinja su danas predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske”, navodi se u policijskom priopćenju.

Komentiraj