Zac Efron zarazio se opasnom bakterijom i završio u bolnici

Zac Efron prerbačen je iz Papua Nove Gvineje, gdje je snimao avanturistički serijal „Killing Zac Efron“, u privatnu bolnicu u Australiji jer se zarazio tifusom ili nekom drugom infekcijom, objavio je australski list Sunday Telegraph. Sve to dogodilo se nekoliko dana prije Božića, kada su neki tabloidi tvrdili da se Efron zarazio bakterijom koja može biti smrtonosna. Nakon boravka u bolnici, glumcu je dopušteno da na Badanjak odleti kući u Ameriku.

Dr. Glenn McKay, liječnik koji je brinuo o Efronu za vrijeme njegovog leta u Australiju, rekao je za Sunday Telegraph kako ne može komentirati glumčevu zdravstvenu situaciju ali je potvrdio kako je glumac stigao u bolnicu u stabilnom stanju. U nedjelju se na Instagramu oglasio i sam Efron gdje je napisao kako je istina da se razbolio u Papui Novoj Gvineji, ali će se vratiti kako bi završio trotjedno snimanje.

„Killing Zac Efron“ je avanturistički serijal koji se snima za streaming servis Quibi i u njemu se tijekom tri tjedna Zac Efron nalazi u džungli na udaljenom otoku prepunom opasnosti, samo s vodičem te opremljen osnovnom opremom.

Komentiraj