Miss Universe Hrvatske

Za titulu Miss Universe Hrvatske natječe se osamnaest prekrasnih finalistica

Najprestižniji izbor ljepote u Hrvatskoj, Miss Universe Hrvatske, održati će se u subotu 27. travnja uz izravan prijenos na HTV2 iz Studija Anton Marti na Prisavlju.
Baš kao i za vrijeme prvog dijela priprema, 18 prekrasnih finalistica se smjestilo u luksuznom hotelu Esplanade, gdje se održava preliminarno ocjenjivanje, temeljem kojeg žiri odlučuje kojih 10 djevojaka će u izravnom prijenosu u borbu za titulu.
“Mislim da će žiriju ovo biti jedna od najtežih godina, jer suziti izbor s 18 na 10 će biti teško, a onda odabrati samo jednu, nemoguća misija. Odlučivati će doslovce nijanse i kako se svaka od njih nosi sa stresom pred kamerama i pod svjetlima reflektora”, rekla je Marija Kraljević, direktorica izbora.
Djevojke će se u izravnom prijenosu žiriju i publici predstaviti u tri različita outfita: onom casual KiK Textillien, u kupaćim kostimima hrvatskog proizvođača Pletix i u večernjim haljinama La Perla Hrvatska, dok će na nogama nositi cipele Baldinini. Vrhunac izravnog prijenosa biti će trenutak kada prošlogodišnja pobjednica Mia Pojatina krunom Zlatarne Dodić okruni svoju nasljednicu. Vođenje programa izbora povjereno je Jeleni Lešić, koja je i sama nosila ovu prestižnu titulu 2005. godine i Mariu Sedmaku, dok će u glazbenom dijelu nastupiti Roko, naš predstavnik na Eurosongu, njegov mentor Jacques Houdek, dobitnik Porina za najbolji album zabavne glazbe, Goran Karan, te gost iz Slovenije, Samuel Lucas.
Ovogodišnji izbor se održava pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, a Ivana Trump je ponovo došla u Hrvatsku kao članica žirija.
FINALISTICE MISS UNIVERSE HRVATSKE 2019:
1. Mia Rkman, 21, Korčula
2. Tea Peranić, 25, Rijeka
3. Tea Slavica, 21, Zagreb
4. Karla Karamatić, 18, Zagreb
5. Nicole Ivković, 20, Vukovar
6. Marijana Slišković, 19, Sinj
7. Maja Čatlak, 19, Makarska
8. Nika Glasnović, 21, Zagreb
9. Nives Jekić, 22, Zagreb
10. Ivana Radić, 23, Knin
11. Ana Marjolović, 22, Zagreb
12. Eva Kljajić, 19, Poreč
13. Ivana Matić, 19, Bjelovar
14. Barbara Jakovljević, 19, Zagreb
15. Dora Vlajić, 22, Žrnovnica
16. Rebeka Raić, 18, Zagreb
17. Petra Krivić, 18, Zagreb
18. Karla Bartolin, 23, Zabok

Komentiraj