U organizaciji udruge “Naš Hajduk” večeras na splitskoj rivi traje javno predstavljanje nastavka projekta otkupa dionica pod sloganom “Za sva vrimena”, a uz sve to će se održati i koncert Marijana Bana i Diktatora.

Okupilo se nekoliko tisuća navijača i građana, a na rivi je cijela prva postava Hajduka, te Mario Pašalić koji potpisuje monografiju “Bili dres u boji”.

Ante Erceg je dobio nagradu članova za najbolje ocijenjenog igrača Hajduka u protekloj sezoni. Dobra vijest je i što je Tomislav Mamić spreman otpisati dvije rate koje udruga “Naš Hajduk” mora platiti za 25 posto dionica Hajduka.

Kako je i najavljeno tijekom programa se održalo snimanje milenijske fotografije, a građani se mogu na tri lokacije uključiti u projekt i preuzeti prigodne zahvale za sudjelovanje.

Inače, sve je počelo prije desetak dana kada je na Poljudu predstavljena monografija “Bili dres u boji”, potom je projekt “Za sva vrimena” predstavljen članovima i donatorima na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje (FESB), a kulminacija svega je večerašnji centralni događaj na rivi.

Jedan od ciljeva udruge “Naš Hajduk” u projektu je tematski park na Poljudu u kojem će biti ispisana imena i prezimena svih donatora koji će u sljedećih devet godina za svoj klub izdvojiti barem 7500 kuna.

Putem stranice Dalmacijaonline možete uživo pratiti predstavljanje projekta "Za sva vrimena!" koje se održava na Rivi.U projekt se možete uključiti na web stranici www.nashajduk.hr#zasvavrimena #zsv

Posted by Naš Hajduk on 18. lipnja 2017

Komentiraj