Za policijske službenike pogođene razornim potresom otvoren poseban račun za donacije

Iz Ministarstva unutarnjih poslova izvijestili su o otvaranju posebnog računa za donacije usmjerene policijskim službenicima PU sisačko-moslavačke čiji su domovi stradali u potresu, 29. prosinca.

Ministar Davor Božinović rekao je na sjednici Vlade u ponedjeljak kako je ukupno 86 službenika direktno pogođeno potresom, ali i da su se svi svejedno stavili na raspolaganje. Sada pak, pomoć treba njima.

Zaklada policijske solidarnosti obavještava sve djelatnike Ministarstva unutarnjih poslova i ostale koji žele i mogu pomoći obiteljima policijskih službenica i službenika čiji su domovi oštećeni ili potpuno uništeni razornim potresom, da sredstva mogu donirati na poslovni račun:
Zaklade policijske solidarnosti
IBAN HR0723900011100332922
Model: HR00
Poziv na broj primatelja: 239000111-00332922
Svrha uplate: donacija za stradale u potresu

Podsjetimo, u razornom potresu koji je uništio šire područje Siska i Petrinje poginuo je Mario Tomić, 36-godišnji pravosudni policajac koji je radio u Kaznionici u Glini, a njegov brat Dario Tomić, koji je srećom ostao živ, pripadnik je temeljne policije u Glini. Također, otac 13-godišnje poginule djevojčice Laure Cvijić također pripadnik je policijskih službi.

Komentiraj