Za blagdane ispunjene dobrim okusima

Za blagdanski stol pun dobrih okusa – odaberi DOBRO.

DOBRO trajni mesni proizvodi dio su osječke Žito grupe, velike slavonske obitelji koja se, uz DOBRO, može pohvaliti portfeljom brendova prehrambenih proizvoda kao što su Tena ulje, Tena brašno te Svježa jaja.

Lepezu DOBRO proizvoda, koji ne sadrže pojačivače okusa, umjetna bojila, soju niti gluten, čine pršuti, kulen, trajne salame te ostali trajni mesni proizvodi koje odlikuje blagi okus i nježna struktura. Svi su proizvodi napravljeni od vrhunskih sastojaka poznatog porijekla u pogonima opremljenim najnaprednijom tehnologijom, u skladu s najvišim ekološkim i kvalitativnim standardima industrije. Vrhunski sastojci i pravovremena obrada mesa ključni su u stvaranju ovog prepoznatljivog okusa iz srca Slavonije, koji će obogatiti svaki blagdanski stol.

Posebno se u toj ponudi ističe kralj svakog stola – pršut. Za njegov jedinstven okus potrebno je samo malo morske soli i puno vremena, stoga sušenje pršuta traje najmanje 400 dana te ne uključuje postupak dimljenja. Proizvodi se od svježeg mesa svinja iz domaćeg uzgoja, a finalni proizvod pun je okusa, nježan, sočan i bogat proteinima te se stoga može konzumirati bez grižnje savjesti. Više na: www.dobro.hr

Komentiraj