EPA/IAN WEST

YOU CAN’T ALWAYS GET WHAT YOU WANT Rolling Stonesi zabranili Trumpu korištenje njihove glazbe u kampanji

Slavni Rolling Stonsi poručili su Donaldu Trumpu da prestane koristiti njihove pjesme u svojoj predsjedničkoj kampanji. Rock bend je objavio priopćenje u kojem navode kako kontroverzni Trump nema dopuštenje da koristi njihovu glazbu.

“Rolling Stonesi nikada nisu dali dopuštenje Trumpovoj kampanji da koristi njihovu glazbu i traže da s tim odmah prestane”, navodi se u priopćenju. Najizgledniji republikanski kandidat glazbu Stonesa u svojoj kampanji koristi već mjesecima, a najdraža mu je pjesma iz 1969. godine ‘You can’t always get what you want’.

Stonesi nisu jedini koji su prigovorili Trumpu oko korištenja njihove glazbe. Adele se u veljači ogradila od Trumpa, koji je na svojim skupovima puštao ‘Rolling in the deep’. Prošle godine frontment Aerosmitha Steven Tyler preko suda je zatražio da na svojim skupovima prestane puštati ‘Dream on’. Iako je republikanac, Tyler je poručio da stvar nije osobne prirode, več autorskih prava.

Trump je imao problema i s Neilom Youngom, čiji je hit ‘Rocking in the free world’ također puštao na svojim skupovima. Ali, najveći otpor došao je od frontmena REM-a Michaela Stipea, koji je Trumpu poručio da ne pušta njegovu glazbu na ‘moronskoj šaradi od kampanje’.

Komentiraj