Woody Allen u razgovoru s Alecom Baldwinom najavio kraj redateljske karijere

Alec Baldwin i Woody Allen održali su obećanje te su razgovarali na Instagramu prilikom čega je slavni redatelj izjavio kako bi njegov 50. film, koji će snimati u kolovozu u Parizu, vjerojatno biti njegov posljednji. Prilikom razgovora s Baldwinom, Woody Allen je rekao kako njegova strast za snimanjem filmova polako jenjava te da više u tome ne uživa.

„Uzbuđenje je nestalo. Sada snimiš film koji se par tjedana prikazuje u kinu a nakon toga ide na streaming platformu. To više nije isto. I više u tome ne uživam“, izjavio je Allen koji se osvrnuo i na vrijeme pandemije koronavirusa. „Kada je došla pandemija bio sam kod kuće, skamenjen kao i svi ostali, skriven ispod kreveta. Pomislio sam, gle, sviđa mi se biti ispod kreveta. Ne moram izlaziti van, ne moram snimati film, ne moram se smrzavati zimi, ne mora mi biti vruće ljeti, ne moram po cijele dane donositi odluke“.

Tijekom razgovora na Instagramu obojica su izbjegavali govoriti o kontroverzama koje ih okružuju pa tako Woody Allen nije govorio o tvrdnjama kako je 1992. godine seksualno iskorištavao tada 7-godišnju usvojenu kći Dylan Farrow dok Baldwin nije govorio o događajima na snimanju filma „Rust“ kada je pucao iz oružja u kojem su trebali biti lažni meci te kada je usmrćena snimateljica Halyna Hutchins. Kada je najavljivao razgovor s Allenom, Baldwin je jasno dao do znanja da neće razgovarati o tim optužbama.

Komentiraj