Wizz Air sljedeće godine otvara novu bazu u Krakovu

Wizz Air

Wizz Air, avio-kompanija s najvećom stopom rasta u Europi, je objavila otvaranje nove baze u Krakovu.

Ovaj avio-prevoznik će na aerodromu u Krakovu imati dva aviona tipa Airbus A321 u svibnju i rujnu 2019. godine. Pored otvaranja nove baze, Wizz Air je najavio i da će od travnja sljedeće godine uvesti  dvanaest novih linija iz Krakova prema devet zemalja.

Krakov će tako postati dvadesetišesta baza Wizz Aira i najnovija baza u Poljskoj, pored Varšave, Katovica, Gdanjska i Vroclava. U okviru širenja svoje mreže, tvrtka će nastaviti jačati poslovanje u Poljskoj kako bi putnicima iz te zemlje osigurao još više mogućnosti za putovanje. Dva nova aviona tipa Airbus će letjeti na dvanaest novih ruta, od Krakova do Londona, Kijeva, Barija, Katanije, Larnake, Nice, Turkua, Bilunda, Donkastera, Harkova, Osla i Kutaisija.

“Izabrali smo Krakov za najnoviju bazu zato što vidimo potencijal i potražnju za niskotarifnim letovima u ovom gradu, koji predstavlja jednu od najatraktivnijih turističkih destinacija, kao i poslovni centar koji se ubrzano razvija. Naša najnovija baza se otvara 1. ožujka 2019. godine, uz 80 novih direktnih radnih mesta u Wizz Airu, i od sljedeće godine ćemo ponuditi 12 novih i uzbudljivih linija. Sigurni smo da će se putnicima u Poljskoj svidjeti pogodan raspored naših letova, jednostavan sistem online rezervacija na siteu wizzair.com i bogat izbor opcija kako bi putovanje bilo prilagođeno potrebama svakog putnika pojedinačno”, izjavio je Stephen Jones, izvršni potpredsjednik i zamjenik generalnog direktora Wizz Aira, na konferenciji za medije.

Wizz Air će početi zapošljavati mlade i ambiciozne kandidate za svoju novu bazu, a proces selekcije će biti održan 7, 17. i 26. siječnja 2019. godine u Krakovu.

Komentiraj