Will Smith proglasio Bradleya Coopera prelijepim, ovaj mu odmah odgovorio

Autor:

Promo

Deset dana prije dodjele nagrade Oscar u New Yorku je održana dodjela National Board of Review nagrada prema čijem je izboru najbolji film „Licorice Pizza“ redatelja Paula Thomasa Andersona dok je za najboljeg glumca proglašen Will Smith za ulogu u filmu „Kralj Richard“. S ovom nagradom Will Smith postao je veliki favorit za osvajanje Oscara, a tijekom prihvaćanja nagrade odlučio se našaliti sa Bradleyem Cooperom koji u filmu „Licorice Pizza“ ima manju ulogu.

Will Smith u filmu „Kralj Richard“ glumi Richarda Williamsa, oca tenisačica Venus i Serene Williams, te je prilikom preuzimanja nagrade rekao kako je Richard Williams imao san, a svi mi imamo snove, koliko god oni bili ludi. I onda se prebacio na komplimentiranje Bradleyu Cooperu. „Gledam Bradleya Coopera. Vidio sam fotografije na kojima je bio mlad. Nije tada ovako izgledao. Izrastao je u ljepotana. Dopustio je da njegov san procvate u njemu. Ne mogu se ni koncentrirati, toliko je lijep“.

Nakon toga, Cooper je izašao na pozornicu kako bi dodijelio nagradu za najbolju novu glumačku izvedbu koju su dobili glumci iz filma „Licorice Pizza“ Alana Haim i Cooper Hoffman. „Will, ovo ti neću zaboraviti“, jednostavno mu je poručio 47-godišnji glumac.

Konkurenti Willu Smithu u utrci za Oscara u kategoriji najboljeg glumca su Andrew Garfield (tick, tick… BOOM!), Benedict Cumberbatch (The Power of the Dog), Denzel Washington (The Tragedy of Macbeth) i Javier Bardem (Being the Ricardos).

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.