Will Smith na jesen izdaje svoje memoare u kojima se u potpunosti razotkrio

Will Smith je najavio izlazak memoara pod nazivom ‘Will’ u kojima će se ovaj popularni glazbenik i glumac “potpuno otvoriti o svom životu” – kako stoji u najavi spomenute knjige.

Glazbenik i glumac Will Smith objaviti će memoare 9. studenoga putem časopisa Century. Memoari su napisani suptilno i bez zezanja, a autor memoara je Mark Manson koji je u najavi za knjigu ‘Will’ izjavio: “Will se potpuno otvorio i ispričao svašta o svom životu u ovoj hrabroj i nadahnutoj knjizi koja poput neke krivulje vodi kroz priču o uspjehu, unutarnjoj sreći i ljudskim vezama koje su sve zajedno poravnate“.

Memoari Willa Smitha najavljuju se kao knjiga „o samospoznaji i obračunu sa svime što svojom voljom možete riješiti kao i svime što možete ostaviti za sobom“.

„Lako je manevrirati materijalnim svijetom nakon što osvojite vlastiti um. Vjerujem u to. Jednom kada savladate teren vlastitog uma, svako iskustvo, svaka emocija, svaka okolnost, bilo pozitivna ili negativna, jednostavno vas tjera naprijed, ka još većem rastu i boljem iskustvu. To je istinska volja. Krenuti naprijed usprkos bilo čemu. I krenuti naprijed na način da i druge povedete za sobom umjesto da ih ostavljate iza sebe“, izjavio je Will Smith povodom izlaska memoara na jesen ove godine.

Komentiraj