Westgate Shopping City

Westgate Shopping City povodom rođendana ugostio predstavnike novinara

Westgate Shopping City je povodom devetog rođendana ugostio predstavnike novinara kojima su se obratli gospodin Otto Barić, direktor Trgovačkog centra Zagreb (Westgate Shopping City) i gospodin Denis Čupić, direktor F.O./Grupe (tvrtka kojoj je povjereno upravljanje Westgateom).

Na Press Dayu među najvećim novostima istaknuto je otvaranje dječjeg kina Kid’s World i kuglane Rock’n’Bowl. U proteklim tjednima u Westgateu su svoja vrata otvorili brend obuće ShoeSelectionon, home decor trgovina Percasa, Vistini Ottica je doživjela rebranding, a ovaj tjedan se otvara trgovina Tedi i to u obliku flagship storea, odnosno njihove najveće trgovine u Hrvatskoj te knjižara AB Bookshop.

Gastronomska ponuda Westgatea je isto obogaćena, AliKebaba otvara svoj restoran, a otvaraju se i novi restorani u dječjoj igraonici, novi burger shop, kao i ugostiteljski objekti – caffe barovi.

“Mi smo se od prvog dana nakon preuzimanja okrenuli obitelji kao našem najvećem potrošaču i stanovnicima područja oko Westgatea – sjeverozapadu Zagreba, Zaprešiću, Samoboru, Krapini, Zagorju… Ta područja imaju dobru platežnu moć, ali nemaju sadržaja. S izmjenom gastronomije, otvaranjem dječjeg kina i kuglane, Centar postaje središnje mjesto zabave i shoppinga za cijelu obitelj. Naše aktivnosti revitalizacije Centra su prepoznate i od strane naših zakupaca. Razgovarali smo sa svim zakupoprimcima, izložili im naše planove za budućnost, a ključni zakupoprimci su i produljili svoje ugovore”, rekao je Denis Čupić.

Rođendanska proslava, koja je bila povod ovom okupljanju, održat će se od 9. do 11. studenog s velikim koncert popularne Lidije Bačić i brojnim zabavnim događanjima.

Denis Čupić, direktor F.O./Grupe

Komentiraj