Westgate Shopping City je povodom devetog rođendana ugostio predstavnike novinara kojima su se obratli gospodin Otto Barić, direktor Trgovačkog centra Zagreb (Westgate Shopping City) i gospodin Denis Čupić, direktor F.O./Grupe (tvrtka kojoj je povjereno upravljanje Westgateom).

Na Press Dayu među najvećim novostima istaknuto je otvaranje dječjeg kina Kid’s World i kuglane Rock’n’Bowl. U proteklim tjednima u Westgateu su svoja vrata otvorili brend obuće ShoeSelectionon, home decor trgovina Percasa, Vistini Ottica je doživjela rebranding, a ovaj tjedan se otvara trgovina Tedi i to u obliku flagship storea, odnosno njihove najveće trgovine u Hrvatskoj te knjižara AB Bookshop.

Gastronomska ponuda Westgatea je isto obogaćena, AliKebaba otvara svoj restoran, a otvaraju se i novi restorani u dječjoj igraonici, novi burger shop, kao i ugostiteljski objekti – caffe barovi.

“Mi smo se od prvog dana nakon preuzimanja okrenuli obitelji kao našem najvećem potrošaču i stanovnicima područja oko Westgatea – sjeverozapadu Zagreba, Zaprešiću, Samoboru, Krapini, Zagorju… Ta područja imaju dobru platežnu moć, ali nemaju sadržaja. S izmjenom gastronomije, otvaranjem dječjeg kina i kuglane, Centar postaje središnje mjesto zabave i shoppinga za cijelu obitelj. Naše aktivnosti revitalizacije Centra su prepoznate i od strane naših zakupaca. Razgovarali smo sa svim zakupoprimcima, izložili im naše planove za budućnost, a ključni zakupoprimci su i produljili svoje ugovore”, rekao je Denis Čupić.

Rođendanska proslava, koja je bila povod ovom okupljanju, održat će se od 9. do 11. studenog s velikim koncert popularne Lidije Bačić i brojnim zabavnim događanjima.

Denis Čupić, direktor F.O./Grupe

Komentiraj