EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

WEST HAM POTVRDIO INTERES ZA IBRAHIMOVIĆA “Znam da ima 34 godine, ali i dalje je fantastičan igrač”

Suvlasnik West Hama David Sullivan najavio je kako u ljetnom prijelaznom roku kreće u ‘šoping’ napadača, te naglašava kako bi napadač PSG-a Zlatan Ibrahimović bio savršen dodatak momčadi. Ipak, nije siguran koliko bi švedski reprezentativac bio zainteresiran za ‘Čekićare’.

Ibrahimović je u 116 ligašških utakmica za PSG postigao 102 gola, a ugovor s Parižanima istječe mu u lipnju. Sa PSG-om je u četiri godine osvojio isto toliko naslova prvaka države. Najavio je svoj odlazak iz Pariza nakon isteka ugovora. Za njegove se usluge interesiraju mnogi klubovi, a Ibrahimović je sam rekao kako bi karijeru volio nastaviti u Premierligi.

“Imamo popis od desetak napadača iz cijele Europe. Većina predviđenog novca za transfere otići će za kupovinu napadača. To je plan za sljedeću sezonu. Volio bih da možemo dovesti Ibrahimovića. Znam da ima 34 godine, ali i dalje je fantastičan igrač”, rekao je Sullivan za talkSPORT.

Sullivan je istaknuo i kako je trenutna momčad Slavena Bilića najbolja u posljednjih šest godina. “Na ljeto ćemo samo nadograditi ekipu i nadam se da ćemo sljedeće sezone biti još bolji”, rekao je.

West Ham se trenutno nalazi na petom mjestu Premierlioge sa 50 bodova, jednim manje od četvrtog Manchester Cityja. Kvalifikacije u LIgu prvaka, tako mu, zasad, također bježi samo jedan bod. Do kraja prvenstva još je osam kola.

Komentiraj