West Ham bi mogao prodati Carrolla, spremni saslušati sve ponude

EPA/SEAN DEMPSEY

West Ham je spreman poslušati bilo koje ponude koje dođu za problematičnog, ozljedama sklonog, napadača Andyja Carrolla, bez obzira na to što je u posljednje vrijeme u dobroj golgeterskoj formi, pišu u utorak britanski mediji. Prošlog je vikenda Carroll bio strijelac za 2:0 u impresivnoj pobjedi ‘čekičara’ nad Liverpoolom, a zabio je i u prethodnoj utakmici, pobjedi nad Southamptonom (2:1).

Ipak, čelnici kluba ostaju otvoreni za sve ponude koje dođu za 26-godišnjaka. Navodno su zainteresirani Sunderland i Newcastle, njegov dječački klub. “Carroll odlično radi. Dio je kluba, dio ekipe. Teško da bi želio negdje otići”, rekao je prošlog mjeseca dopredsjednik West Hama David Sullivan.

“Mislim da bi mogao otići jedino u Newcastle”, dodao je.

Carroll pokušava opravdati 15 milijuna funti, koliko ga je West Ham platio Liverpoolu 2013. godine, već neko vrijeme. Zaredale su se brojne ozljede, ali čini se da je Carroll pod Slavenom Bilićem pronašao izgubljenu formu. Nakon pobjede nad Liverpoolom, Bilić je rekao kako bi engleski izbornik Roy Hodgson trebao pričekati s pozivanjem Carrolla na ovogodišnji EURO.

“Razgovori o EURO-u su loši za njega. Da je Engleska ozbiljna reprezentacija, ne možete razmišljati o igraču za reprezentaciju koji je zabio samo dva gola. Ima on potencijala i kvalitete, ali mora ih iskazati tijekom dužeg perioda. Ima šansu, ali mora nastaviti raditi”, rekao je Bilić.

Komentiraj