Trener Arsenala Arsene Wenger nada se kako će njegova momčad protiv Olympiakosa iskoristiti ‘faktor straha’ kako bi se plasirala u nokaut fazu Lige prvaka. ‘Topnici’ danas u Grčkoj trebaju pobjedu od 2:0, ili bilo koju u kojoj će postići više od tri gola.

“Igramo protiv momčadi koja se u ovom trenutku već kvalificirala za sljedeću fazu. Ali, nemojmo zaboraviti da mogu sve to izgubiti pa to može kod njih probuditi faktor straha”, rekao je Wenger na press konferenciji.

“Mentalno smo se pripremili kako bi se prilagodili svakoj situaciji i na nju dali pozitivan odgovor. Morat ćemo se prilagoditi svemu što će se događati na travnjaku, vjerujem da ćemo biti spremni na sve scenarije”, dodao je.

Arsnal je posljednjih 15 godina nastupao u nokaut fazi Lige prvaka, iako su posljednjih pet sezona ispadali u osmini ginala. Ipak, ukoliko prođu, Wenger vjeruje kako svakom protivniku mogu predstavljati pravu prijetnju.

“Napravit ćemo sve kako bismo se kvalificirali. Ako želite preskočiti prepreku, ne pitate se što će se dogoditi ako ne uspijete. Nismo imali sreće. ali ako prođemo, bit ćemo vrlo opasni za sve”, zaključio je.

Komentiraj