Screenshot YouTube

Weekend of Wonders u Hotelu Amarin nudi zanimljiv program za najmlađe

Vikend od 12. do 15. svibnja za goste smještene u Maistrinom obiteljskom Hotelu Amarin u Gradu Rovinju nudi poseban program prepun zabavnih aktivnosti uz gostovanje hrvatskih YouTube zvijezda Davora Gerbusa i Marka Korfsa.

U znaku početka nove turističke sezone i službenog otvorenja hotela, program Weekend of Wonders uključuje brojne sportske aktivnosti i kreativne radionice osmišljene za različite dobne skupine.

Učenje vožnje bicikla, prelaženje raznih poligona, izrada origamija i balona te dekoriranje muffina jestivim bojama i kremama, konstruiranje Lego robota, uzbudljiva potraga za gusarskim blagom pa i pravi talent show za najmlađe samo je dio aktivnosti osmišljenih za djecu do 10 godina.

Starija djeca imat će priliku iz prve ruke naučiti kako izraditi zanimljiv video uz vodstvo najpoznatijeg domaćeg YouTube-ra Davora Gerbusa i igrati PlayStation s Markom Korfsom, ponajboljim hrvatskim YT gejmerom kojeg prate stotine tisuća fanova. Večernji sati rezervirani su za obiteljsko druženje uz Ivu Šulentić i Luku Bulića.

Otvoren u kolovozu prošle godine, obiteljski Hotel Amarin vrlo brzo je postao omiljeno odredište za obitelji iz cijeloga svijeta. Hotel je do sada realizirao više od 100 500 noćenja. Najveći broj gostiju dolazi iz Slovenije, Hrvatske, Austrije, Njemačke i Italije koji u hotelu najčešće borave 3 do 4 dana.

Podsjetimo, Hotel Amarin je smješten na sjeverozapadnoj strani Rovinja, svega nekoliko metara od mora. Raspolaže s 280 smještajnih jedinica s pogledom na more i starogradsku jezgru Rovinja. Velik dio ponude usmjeren je upravo na obitelji s djecom. Većina soba su tzv. family sobe, odnosno dvokrevetne sobe međusobno spojene vratima što olakšava komunikaciju gostiju koji odsjedaju s djecom, ali im omogućava i privatnost. Uz brojna dječja igrališta i igraonice kreirane prema različitim dobnim skupinama, malim i velikim gostima na raspolaganju je sedam unutarnjih i vanjskih bazena, wellness i spa zona, ugostiteljski objekti…

Više informacija pogledajte na https://www.maistra.com/hr/family-hotel-amarin-rovinj.

Komentiraj