Eddie Murphy napušta filmove? “Ne želim da me gledaju kako starim”

Eddie Murphy nagovijestio je da se namjerava povući iz filmova. Glumac, koji trenutno glumi u Netflixovom filmu „Dolemite Is My Name“, kaže da je kraj njegove karijere na horizontu.

U razgovoru za Wall Street Journal, Murphy je rekao da se osjeća najudobnije na pozornici kada izvodi stand up komediju i da neće proći dugo prije nego što odustane od glume. „Kad se vratim na pozornicu, nekako se osjećam kao da sam rođen da to radim, više od svega drugoga”, rekao je. “Kad se vratim na pozornicu, ne mogu zamisliti da ponovo želim glumiti u filmovima”.

Murphy će se pojaviti u nastavku komedije „Coming To America“ iz 1988. godine te u četvrtom dijelu franšize „Policajac s Beverly Hillsa“, ali kada završi sa snimanjem tih filmova usredotočiti će se na karijeru stand-up komičara.

Razmišljajući o tome kako je biti filmska zvijezda koja stari, Murphy je rekao: “Biti stari frajer u filmovima? To nije to. Pa da me gledaju kako starim i komentiraju ‘jeste li vidjeli  Eddiejev novi film? Izgleda grozno’”.

Komentiraj