VULIĆ “Tko ne želi igrati u Hajduku, može odmah napustiti klub”

Miranda Cikotic/PIXSELL

U ponedjeljak je na Poljudu predstavljen Zoran Vulić, novi trener Hajduka. Splitski klub vodit će peti puta u karijeri, a prvi put nakon 11 godina. Vulićevi pomoćnici bito će Mladen Pralija i Mario Carević.

“Malo sam uzbuđen vratiti se doma nakon toliko vremena. Ovo je moja kuća. Učinit ću sve da napravimo što bolji rezultat, malo sam stariji, 15-ak godina, ali znate me”, rekao je Vulić na početku konferencije, prenosi Gol.hr.

Vulić je dodao kako je stigao u situaciju koja nije dobra. “Treba mi mir i vrijeme da upoznam momčad, učinit ću sve da Hajduk vratimo u vrh hrvatskog nogometa, tamo gdje mu je i mjesto”, kaže Vulić i dodaje kako je siguran da Hajdukova momčad ima kvalitetu, ali je došlo ‘do nekakvog bloka’.

“Tko ne želi igrati u Hajduku, može, što se mene tiče, odmah napustiti klub. Oni moraju cijeniti klub i poštovati ugovor”, poručio je Vulić igračima i dodao kako će, ako su najbolji, igrati i pioniri.

Na mjesto trenera Vulić je prvi put stigao 1998. godine, kada je momčad vodio u pet prvenstvenih kola. U sezoni 2000./01. vodio je Bile do naslova prvaka. U trećem mandatu (od 2002. do 2004. godine) osvojio je Kup 2003. godine, a najzaslužniji je i za naslov prvaka osvojen 2004., kada su ga smijenili tri kola prije kraja prvenstva. Posljednji angažman kao strateg Hajduka imao je u sezoni 2006./07.

Komentiraj