Službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske proteklog su vikenda u dva postupanja zaplijenili 39 kilograma marihuane, priopćeno je iz te Policijske uprave.

U subotu je na odmorištu Rastovica, uz autocestu Zagreb-Lipovac, u kombiju Peugeot Boxer makedonskih registarskih oznaka pronađeno 35 plastičnih paketića u kojima se nalazilo ukupno 17 kilograma marihuane. Vozač, 28-godišnji državljanin Makedonije, te putnici u vozilu državljani Bugarske (55-godišnjak, 42-godišnjak i 28-godišnjak) i 40-godišnja državljanka Makedonije, uhićeni su i uz kaznenu prijavu za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, predani pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

Jučer je na graničnom prijelazu Bajakovo u osobnom automobilu, kojim je upravljao 33-godišnji državljanin Srbije, pronađeno 33 plastična paketića i kojima je bilo 22 kilograma marihuane. Vozač je dobio kaznenu prijavu zbog kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, a predan je pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

Komentiraj