EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

VUJOVIĆ ZA SLOVENSKU TV “Hrvati su u sportu prepotentni, zdaj sam Janez”

Veselin Vujović, izbornik slovenske rukometne reprezentacije, koja je na Svjetskom prvenstvu osvojila broncu protiv Hrvatske, izjavio je za slovensku državnu televiziju kako su Hrvati u sportu prepotentni i uvjereni da su bolji od svih iz okruženja.

“Hrvati su u sportu prepotentni, uvjereni su da su svi iz okruženja lošiji od njih, posebno se to odnosi na Slovence”, kazao je Vujović dodajući kako je hrvatska javnost željela da on bude hrvatski izbornik, ali njega na klupi nisu željeli oni koji odlučuju. “Zdaj sem Janez”, kazao je.

Bivši trener zagrebačkog PPD-a rekao je da bi bio najsretniji da je Horvat u polufinalu pogodio onaj sedmerac, a Slovenija bi u utakmici za broncu svladala Norvešku. Mediji su prenijeli njegovu izjavu da Domagoja Duvnjaka ne bi ni vodio u Francusku.

“Rekao sam da ga ne bih vodio da se ne muči, ne zbog njegovih kvaliteta. Ta je izjava laž. Ne da bih ga vodio, nego bih na na svojim leđima nosio”, rekao je dodajući da bi Duvnjaka pustio da se oporavi, a potom ga u Hrvatskoj ‘pustio da leti po cijelom terenu’.

Komentiraj