VUČIĆEV STRUČNJAK: “Žene, slobodno u šoping u Italiju. Estrogeni definitivno štite žene”

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić održao je u srijedu sastanak sa svim nadležnim službama zbog koronavirusa. Ipak, pažnju je ‘ukrao’ pulmolog Univerzitetske dječje klinike Tiršova Branimir Nestorović.

On je poručio da u Beogradu kako nema razloga za paniku jer više ljudi umire u Srbiji od mnogih drugih bolesti nego od koronavirusa. Ženama je, pak, poručio da slobodno idu u šoping u Italiju.

“Apeliram na ljude da prestanu vjerovati u neprovjerene informacije. Epidemija u Kini je pri kraju, nema razloga za zabrinutost”, rekao je Nestorović, kako prenose tamošnji mediji. “Evo da kažem za žene… Estrogeni definitivno štite žene, one imaju blage oblike i ne umiru od ovog virusa. Dakle, žene, slobodno u šoping u Italiju, jer čujem da će tamo sada biti veliki popusti zato što nitko živ neće tamo ići. Samo pripremite muževe za to mentalno”, dodao je.

Potom je, ipak, naglasio da se šali. “Ali, stvarno sam bio zatečen da se digla tolika galama, zatvaraju granice… Stvarno besmislica. Kao Boga Vas molim, živite svoj život. Svi ćemo dočekati travanj, u travnju će izaći sunce, doći će vitamin D, to će pomoći imunitetu”, poručio je.

Komentiraj