Vučić: ‘Transparent više govori o BBB-ima, nego o Srbima, ženama ili djeci’

Taj transparent “više govori o njima, nego o Srbima ili o našim ženama i djeci”, izjavio je danas predsjednik Srbije Aleksandar Vučić komentirajući transparent mržnje koji su jučer, u zagrebačkoj Kustošiji, istaknuli Bad Blue Boysi, navijači Dinama.

“Oni nisu uvrijedili samo žene, već i djecu. Ti ljudi trebaju na liječenje, jer je očigledno da su u pitanju pedofili. A silovatelji idu uvijek u istu kategoriju s pedofilima. Ali siguran sam da to nije većina hrvatskog naroda, već da je to skupina onih koji od svoje mržnje ne znaju što će”, prenijeli su mediji u Srbiji Vučićevu izjavu.

Požalio se da ga napadaju hrvatski mediji. “Ja sam im na tome zahvalan, ne bi me napadali da bar malo ne vrijedim”. “Neke prije mene nisu ni napadali”, primijetio je, a “tada nismo imali ništa, osim što smo im se dodvoravali i izvinjavali za sve”.

“Danas ne idemo protiv nikoga, ali ne mogu im se izvinjavati za Oluju, za 250.000 protjeranih Srba, ne mogu da se izvinjavam za Bljesak, za Jasenovac, za Jadovno i Prebilovce, ni za što od toga ne mogu i neću se izvinjavati. Da li želimo dobre odnose u budućnosti? Da, želimo. Da li će Srbija biti jača? Hoće! Utoliko će i ti napadi biti sve jači”, izjavio je Vučić, koji je u punom jeku predizborne kampanje za parlamentarne izbore, koji će se u Srbiji održati 21. lipnja.

Komentiraj