epa05873565 Serbian Prime Minister and Serbian Progressive Party candidate for the Serbian presidency, Aleksandar Vucic (R) shakes hands with Russian President Vladimir Putin (L) during their meeting at the Kremlin in Moscow, Russia, 27 March 2017. EPA/SERGEI KARPUKHIN / POOL

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić pohvalio je u ponedjeljak hrvatsku nogometnu reprezentaciju, ali je otkrio da će u četvrtfinalu ipak navijati za Rusiju, objavio je ruski portal na srpskom jeziku Sputnjik.

“Smatram da Hrvatska ima jedan od najboljih timova na Svjetskom prvenstvu, a razumije se – navijat ću za Rusiju”, rekao je Vučić za Sputnjik.Ruski portal srbijanskog predsjednika predstavlja kao “pasioniranog  ljubitelja nogometa” koji se “trudi ispratiti najvažnije mundijalske duele”.

Reprezentacija Srbije nije uspjela proći grupnu fazu natjecanja nakon samo jedne pobjede – protiv Kostarike (1-:0), te poraza protiv Švicarske (1-2) i Brazila (0-2).Prije početka Svjetskog prvenstva Vučić je najavio da će nogometna reprezentacija Srbije, osvoji li titulu na prvenstvu u Rusiji, dobiti 10 milijuna eura.

Nakon što su se “orlovi” poslije grupne faze takmičenja vratili kući, na društvenim je mrežama objavljeno kako je Vučić “lošom procjenom uštedio državnom proračunu 10 milijuna eura”.

Komentiraj