VUČIĆ “Iza prijetnji mojoj djeci stoji politička mržnja”

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je danas da Ministarstvo unutarnjih poslova zna tko je na Twitteru prijetio njegovoj djeci, ali da ta osoba nije uhićena jer nadležni organi čekaju završetak istrage, javlja N1.

U intervjuu za Prvu televiziju, Aleksandar Vučić je rekao da je moguće da ta osoba, ili više njih, trenutno nisu u Srbiji.

Vučić je rekao da iza anonimnog profila sa kojeg je neko poželio smrt njegovog sina i prijetio silovanjem njegovoj kćerki, ne stoji psihopata, već je ocijenio da je riječ o političkoj mržnji.

Prema riječima srbijanskog predsjednika, on se tog dana na društvenim mrežama pohvalio uspjesima u Željezari Smederevo i nikog nije vrijeđao, a dobio je prijetnje, jer neki ljudi, kako je istakao, ne mogu da trpe uspjeh Srbije.

Za atmosferu nasilja u društvu Vučić je okrivio lidere Saveza za Srbiju, koji su, kako kaže, prijetili premijerki Ani Brnabić, upadali u RTS i najavljivali da će vlast najuriti motkama.

Dodao je da opozicija nije htjela da pohvali put kroz Grdeličku klisuru, a sada danima dijeli fotografiju “jedne crte napuklog asfalta”, što je već popravljeno.

“Ja ne mogu da budem toliko loš, da bi oni bili uspješniji od mene”, rekao je Vučić.

Komentiraj