VUČETIĆ: “Ovo je prvo Škorino čudo, nulto čudo se zbilo kada se on vratio…”

Marko Vučetić

Određenu tektoniku na desnom polu spektra političkog kaleidoskopa je zapazio i komentirao neovisni saborski zastupnik Marko Vučetić.

Nakon Škorine molitve u Međugorju, Ruža je najavila da će u lipnju 2021. napustiti EP. Tko ovdje ne vidi uzročno-posljedičnu vezu, nema mu pomoći.
Mistik uistinu radi na povratku države narodu, a da bi to mogao napraviti, najprije mora vratiti narod u državu. Ovo je prvo Škorino čudo, nulto čudo se zbilo kada se on vratio, tada je odmah zavladao mir.”, napisao je Vučetić na facebooku.

Nakon Škorine molitve u Međugorju, Ruža je najavila da će u lipnju 2021. napustiti EP. Tko ovdje ne vidi…

Posted by Marko Vučetić on Monday, February 10, 2020

Ranije tijekom dana se kozerski osvrnuo i na rasprave oko Istanbulske konvencije.

“Lomovi u društvu koji su nastali uslijed ratifikacije Istanbulske konvencije, kao i probijanje vremenskog roka za donošenje novog zakona o pravu na pobačaj, suočili su nas s nefunkcioniranjem države.
Predlažem da sve zakonodavne aktivnosti ubuduće budu u dualnoj formi: jedan zakon donesimo za vjernike, a drugi za građane koji život uređuju sukladno autonomiji uma.
Tako ćemo, zahvaljujući ironiji, priznati da ne znamo što je država, ali ćemo onima koji žele drugima propisati što smiju ili ne smiju činiti, omogućiti da to propisuju isključivo sebi. Uopće ne sumnjam da će im ostavljenost u sebi i ostavljenost za sebe biti baš ljekovita.”

Lomovi u društvu koji su nastali uslijed ratifikacije Istanbulske konvencije, kao i probijanje vremenskog roka za…

Posted by Marko Vučetić on Monday, February 10, 2020

Komentiraj