Screenshot/YouTube

Vučetić od novinara saznao da je izbačen iz saborskog Kluba Mosta

Marko Vučetić, nezavisni saborski zastupnik, izbačen je iz saborskog Kluba Mosta, javlja N1. Na svom Facebook profilu objavio je da je o izbacivanju iz Kluba saznao od novinara.

“Prije 10 minuta me nazvala novinarka i obavijestila da, prema današnjem dopisu iz Kluba Mosta nezavisnih lista, više nisam član toga kluba. Zanimljivo je da tu informaciju nisam najprije ja primio, ali je razumljivo zašto”, napisao je Vučetić na Facebooku.

“Razlog je jednostavan: Most se toliko udaljio od nezavisnih, da više nije moguća niti pristojna komunikacija. Znam da hrabrosti imaju, stalno o njoj govore u kontroliranim uvjetima Sabora i konferencija za medije”, nastavio je Vučetić.

“Već sam rekao da je moj zadatak demonstrirati nezavisnost, a da je teret dokazivanja otvorenosti prema nezavisnima na stranačkom Mostu. Nezavisnost sam demonstrirao i nastavit ću je demonstrirati, jer moja nezavisnost nije bila vezana, nije vezana, niti će biti vezana uz stranku, neovisno kako se ona zvala, pa i stranka Most”, zaključio je Vučetić.

Komentiraj