“VRIJEME JE ZA PROMJENE”: Motoristi dali podršku Sandri Švaljek

FaH

Nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Sandra Švaljek u subotu ujutro razgovarala je s građanima u Hrašću i Maloj Mlaki o problemima tog dijela Zagreba, a potom se susrela s ‘bikerima’ moto kluba “Bandogs”, koji su joj pružili podršku i poručili kako je vrijeme za promjene, priopćeno je iz kampanje kandidatkinje Švaljek.

Stanovnici Hrašća su istaknuli problem nedostatka vrtića i neispunjenog obećanja o njegovoj gradnji, nepostojanje nogostupa i lošu prometnu infrastrukturu, a u Maloj Mlaki građani su odveli Švaljek na divlja odlagališta glomaznog otpada.

Nakon predstavljanja programa, Sandra Švaljek se na Trešnjevci družila sa zagrebačkim motoristima iz motokluba “Bandogs”. Pred pub na Rudešu, gdje su se ‘bikeri’ okupili, Sandra Švaljek je stigla na motoru.

“Podržavamo Sandru Švaljek jer je jednostavno najbolji kandidat i vrijeme je za promjene”, rekao je tajnik moto kluba “Bandogs” Sandro Mario Jelić, koji je kao problem u gradu istaknuo loše stanje prometnica i nedostatak parkinga. Nakon susreta,  Švaljek se zajedno s motoristima uputila na drugo njihovo okupljalište, na Knežiji, kaže se među ostalim u priopćenju.

Komentiraj