Vrijeme je za još jedno izdanje najslađeg hrvatskog festivala – Štrudlafesta

Press/Štrudlafest

Prvi vikend u rujnu, točnije od 2. do 4. rujna, ponovno je vrijeme za slatku zabavu na Štrudlafestu.

Poznati festival u selu Jaškovu posvećen  jednoj od najslasnijih i najdražih slastica – štrudli, svake godine oduševi tisuće ljudi.

Selo između Ozlja i Karlovca, ponovno će postati središte gastronomije, sporta, kulture, umjetnosti i zabave za sve generacije. Organizatori su najavili da posjetitelje ove godine očekuje najviše štrudli u više od stotinu okusa.

FOTO: Press/Štrudlafest

Uz ovu slasticu moći ćete kušati brojne druge domaće proizvode, očekuju vas gastro radionice, hiža tete Marte, gastro show Tomislava Špičeka te gosti iz dalekog Nepala.

Najmlađi će moći uživati u jahanju, vlakiću, drvenom vrtuljku, traženju izlaza iz labirinta u kukuruzu, a tu je Rally kids corner. HGSS kutak nudi mogućnost isprobavanja vožnje na zip lineu te razgledavanje spasilačkog vozila.

Prekrasnu okolicu Jaškova možete upoznati na biciklu, čamcu ili konju, jer vas čekaju osmišljene i pripremljene rute.

FOTO: Press/Štrudlafest

Prvi dan festivala započet će nastupom legendarnog benda ‘Crvena jabuka’, dok će festival zatvoriti hit glazbenik Matija Cvek.

Organizatori ističu da to nije sve od štrudle, od 29. kolovoza pa sve do 11. rujna okusi ove slastice će se moći kušati na čak 40 ugostiteljskih lokacija u sklopu Tjedna štrudle Karlovačke županije.

Dodatne informacije možete potražiti na službenim internetskim stranicama festivala i Karlovačke županije.

FOTO: Press/Štrudlafest

Komentiraj