VRIJEME DANAS Pretežno sunčano, u unutrašnjosti umjerena naoblaka

Pixabay

U Hrvatskoj će danas prevladavati pretežno sunčano vrijeme, u unutrašnjosti povremeno i s umjerenom naoblakom. Na kopnu ujutro mjestimice magla koja se ponegdje u središnjim predjelima može zadržati i dio prijepodneva, prognoziraju iz DHMZ-a.

Vjetar slab, na Jadranu do umjeren sjeverozapadnjak te još ujutro uz obalu slaba bura. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti između 18 i 23, na Jadranu uglavnom od 22 do 25 °C.

Meteoalarm je za petak izdao žuta upozorenja za područja Zagreba i Karlovca, gdje se očekuje jutarnja magla i smanjena vidljivost zbog magle.

U subotu nas također čeka pretežno sunčano vrijeme, a u unutrašnjosti će biti umjerene naoblake. Ujutro i tijekom dijela prijepodneva biti će mjestimične magle. Vjetar slab, u istočnoj Slavoniji i Baranji do umjeren sjeverozapadni. Na moru ujutro burin, danju slab do umjeren sjeverozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura zraka od 5 do 10, na Jadranu između 12 i 17 °C. Najviša dnevna u unutrašnjosti od 17 do 21, a na Jadranu između 21 i 26 °C.

Komentiraj