facebook.com

Vrhunski grill na otmjenoj Oleander terasi

Ovog ljeta prepustite se čarima vrhunske kuhinje i najfinijim trenucima na otvorenome.

Potražite osvježenje na omiljenoj zagrebačkoj terasi i dopustite grill majstorima da pred vama pripreme svježu ribu ili neki od vrhunskih sočnih steakova s prilozima po vašem izboru.

Kamenice na ledu, kavijar, hlap, svježi škampi, kovač, tuna i brancin samo su neke od primamljivih morskih delicija na ljetnom jelovniku. Vrhunski steakovi iz Francuske, Irske, Urugvaja, Argentine, Brazila i SAD-a pripremljeni na atraktivno dizajniranom grillu na drveni ugljen oduševit će istančana nepca istinskih gurmana uz selekciju rashlađenih vina i pjenušaca. Ako niste ljubitelj grilla, osvježite se neodoljivim slasticama i ledenim koktelima.

Gosti mogu uživati u gurmanskoj ponudi svježih škampi, hlapa i gambera s grilla, tu je i ponuda vrhunske ribe poput kovača i brancina, dok steak menu nuditi izbor vrhunskih sočnih steakova, Black Angus Striploin, Bavette tagliata, Tomahawk i Rubia Gallega T-bone samo su neki od cutova koji će oduševiti nepca istinskih gurmana.

Ljetni jelovnik bit će obogaćen i svježim kamenicama na ledu, kavijarom, sashimijem i jelima poput fregole sarde s hlapom i sušenim rajčicama, goveđim carpacciom te tatarskim, kao i biftekom od žutorepe tune koje će osoblje restorana Zinfandel’s pripremati na atraktivnoj postaji pred stolom gosta.

Tu su i ukusni ljetnih zalogaji poput hrskavih jastučića punjenih sušenom rajčicom i burratom, potom hladnog gazpacha, panna cotte od šparoga s dimljenim lososom, falafela s tahini umakom, hrskavih kozica s dressingom od jogurta, kroketa od parmezana s čipsom od pršuta i drugih slasnih jela idealnih za ljetna druženja na otvorenome. Utorkom, srijedom i četvrtkom atmosferu će dodatno zagrijati DJ lounge glazba na otvorenome.

Dopustite da čaroban ambijent Oleander terase sa zadivljujućim pogledom na grad postane vaša ljetna oaza.

Ljetni Grill Menu u ponudi je svakodnevno od 19 sati, a ponuda ovisi o raspoloživosti svježih namirnica.

Komentiraj