VRDOLJAK ODGOVORIO ANUŠIĆU: “Deplasirano je i nemoguće da bilo tko politički iskorištava ovaj štrajk”

Predsjednik Hrvatske narodne stranke Ivan Vrdoljak odgovorio je u petak šefu izbornog stožera aktualne predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, Ivanu Anušiću, koji je ranije danas izjavio da smatra da je HNS preko ministrice Divjak inicirao štrajk kako bi si podigao rejting.

“Izjava gospodina Anušića da je prosvjed učitelja inicirao HNS, neistinita je i apsurdna! Samo da ga podsjetim da je upravo Predsjednica KGK podržala učitelje u njihovim zahtjevima! Onda je po Anušićevom razmišljanju i ona inicijatorica štrajka!

HNS i ministrica Divjak nude prijedloge i pokušavaju naci riješena i motiviraju obje strane da sjednu za pregovarački stol i pronađu rješenja da naša djeca, naši učenici budu pobjednici! Do sada se g. Anušić nije javljao po temi obrazovanja i bolje je da tako i ostane!

U kriznim vremenima treba prije svega misliti na javni interes i stabilnost države! I zato gospodinu Anušiću i svim trbuhozborcima iz koalicije preporučujemo da smiruju situaciju i ne izazivaju nemir i svađe!

Deplasirano je i NEMOGUĆE da bilo tko politički iskorištava ovaj štrajk, koji je iz borbe za bolje plaće prerastao u opći bunt, i zato je opasno na tome loviti sitne političke poene! Štrajk je iz poziva na razgovor prerastao u ucjenu, sve ili ništa! Nije trenutak za traženje krivca (možemo i trebamo o tome, ali ne danas) vrijeme je za traženje rješenja”, poručio je Vrdoljak.

Izjava gospodina Anušića da je prosvjed učitelja inicirao HNS neistinita je i apsurdna!Samo da ga podsjetim da je…

Posted by Ivan Vrdoljak on Friday, November 29, 2019

ANUŠIĆ (HDZ): “HNS preko ministrice Divjak inicirao prosvjed”

Komentiraj