VIDEO – VRAĆA LI HDZ HRVATSKU U PROŠLO STOLJEĆE

Podosta je primjera koji potkrepljuju ovakva razmišljanja. Naime, nitko ne odgovara za svoje loše poteze. Premijer Plenković teškom mukom i to tek kada ga „pritisnu“ sa svih strana smjenjuje svoje loše ministre koji opterećeni svojim brojnim aferama „uveseljavaju“ hrvatsku javnost.

Tako je nakon dugo natezanja, sada već bivši ministar Lovro Kuščević , po odlaska iz Vlade aktivirao svoj saborski mandat, a premijeru je još ostalo rješavanje problema još nekih bliskih suradnika.

I kao da vladajućima to nije dovoljno, Ustavni sud je usvojio  ustavnu tužbu bivšeg predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka i ukinuo odluke upravnih sudova koji su ranije potvrdili odluku Povjerenstva o sprečavanju sukoba interesa u slučaju “savjetnica” zbog kojega je Karamarko otišao s političkih dužnosti.

Neki će reći „čista slučajnost“, no saborska oporba danas je, umjesto rekonstrukcije Vlade koju je najavio premijer Andrej Plenković, zatražila raspisivanje parlamentarnih izbora. Evo što nam je o svemu rekao saborski zastupnik SDP-a Gordan Maras:

 

Komentiraj