KolniciI su mjestimice mokri i skliski u Gorskom kotaru, mogući su odroni zemlje i kamenja, magla mjestimice smanjuje vidljivost u unutrašnjosti, a ima je i na dionici autoceste A1 između čvora Otočac i tunela Sveti Rok, izvijestio je u subotu Hrvatski autoklub (HAK).

Tijekom dana očekuje se pojačan promet u priobalju, duž Jadranske magistrale (DC8) pa iz HAK-a vozačima savjetuju da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Zbog radova je zatvorena autocesta A7 između čvorova Šmrika i Križišće u smjeru Rijeke, a između čvorova Hreljin i Šmrika u smjeru Krka vozi se usporeno kroz zonu radova (od petka u 7 sati do ponedjeljka u 7 sati).

Povodom održavanja utrke 42. INA DELTA RALLY privremeno se za promet zatvaraju sljedeće zagrebačke prometnice:

– u subotu, 11. lipnja od 9 do 19 sati: Sljemenska cesta (Bliznec od raskrižja prema Žičari) – Sljeme (Dom željezničara) /Ž1049/ – Šestine (Restoran Šestinski lagvić) /Ž1048/. Obilazni smijer: Zagreb – Stubičke Toplice – Sljeme i obrnuto.

– Od 11 sati do 14 sati te od 16 sati do 19 sati: Hunjka /Ž2219/ – Sljeme (Dom željezničara) – Šestine (Restoran Šestinski lagvić) /Ž1048/. Obilazni smijer: Zagreb – Stubičke Toplice – Sljeme i obrnuto.

– Od 10,15 do 13,15 i od 15,15 do 18,15 bit će zatvorena državna cesta DC29 od Kašine do Laza Bistričkog (skretanje za Adamovec i Moravče).

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Komentiraj