Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Istri, Gorskom kotaru i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Ima je i na dionicama autocesta: A4 Goričan-Zagreb između Goričana i Varaždina, A6 Rijeka-Zagreb između vijadukta Bukovo i tunela Sleme i na Istarskom ipsilonu.

Kolnici su mokri i skliski u Hrvatskom primorju, vlažni u većem dijelu ostatka zemlje. Mogući su odroni, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK), koji vVozače upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Na autocesti A1 kroz tunel Sveti Rok vozi se jednom tunelskom cijevi, dvosmjerno. Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb kroz tunel Veliki Gložac u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom usporeno.

Na autocesti A7, danas će se od 8 sati između čvorova Šmrika i Hreljin u smjeru Rijeke voziti jednim trakom, usporeno.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Do 24. veljače do 16 sati zatvoren je GP Požane (radovi su na državnoj cesti DC201 GP Požane-GP Sočerga). Obilazak je preko graničnog prijelaza Kaštel/Dragonja.

Do 30. travnja 2016. , zbog radova, vozi se usporeno graničnim prijelazom Vinjani Donji.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Do 2. veljače, trajekt na liniji Brestova-Porozina prevozi samo osobna vozila, zbog radova.

Zbog oštećene ukrcajno/iskrcajne rampe na pristaništu Brestova izvoditi će se radovi na sanaciji dijela obale oko i na samoj ukrcajno/iskrcajnoj rampi.

Pristup na trajekt i s trajekta preko rampe bit će omogućen samo za osobna vozila, dok će za teretna vozila i autobuse biti onemogućen ukrcaj i iskrcaj.

Ograničenje samo za osobna vozila provoditi će se od danas do utorka.

Komentiraj