Volonter koji je u Petrinji pao s krova preminuo je od zastoja srca

Albin Canjara (57), volonter koji je u nedjelju u Petrinji pao s aluminijskih ljestava pri popravku krova preminuo je od srčane kapi, a ne od ozljeda pri padu, utvrđeno je obdukcijom, objavila je u utorak sisačko-moslavačka policija.

“Izvršenom obdukcijom tijela 57-godišnjaka koji je u nedjelju 3. prosinca, pao s aluminijskih ljestvi utvrđeno je da je smrt nastupila uslijed srčane smrti. Policija će o ovom događaju Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku dostaviti izvješće”, navodi se u policijskom priopćenju.

Albin Canjara, dragovoljac Domovinskog rata, volonter i član DVD-a Veliki Jadrč, u blizini Vrbovskog u Gorskom kotaru, preminuo je, podsjetimo, u nedjelju prijepodne u Petrinji, gdje je došao pomoći rodbini stradaloj u razornom potresu. Nakon što je dovezao svoju kamp-kućicu u Petrinju, prespavao je, a drugi dan im je pomagao popraviti krov.

Oko 10 sati pao je s krova. Najprije su stigli vatrogasci, koji su ga pokušavali reanimirati do dolaska drugih službi, HGSS-a i Hitne medicinske pomoći, koje su nastavile s reanimacijom, no on je nažalost umro.

Komentiraj