Volkswagen ID. Buzz postigao odlične rezultate na europskom crash testu

Screenshot YouTube

Novi električni kombi Volkswagen ID. Buzz je postigao odlične rezultate u više kategorija na europskom NCAP crash testu. Video testiranja automobila u sudarima možete pogledati ovdje.

Europsko New Car Assessment Program (NCAP) testiranje je model stavilo pred više izazova. Simpatični električni ID. Buzz je u svim uvjetima pokazao iznimno izdržljivost i čvrstinu te je ukupno osvojio pet zvjezdica, što je odličan rezultat.

Mediji ističu i podatak da je kombi za europsko tržište, koji ima dva reda sjedala i nešto je kraći od američke verzije, uspio u rezultatima testiranja postići sigurnost od 92 posto za odrasle putnike, za djecu je taj postotak postavljen na 87 posto, a sustavi za sigurnost vozila su ocijenjeni isto s visokih 90 posto.

Uvijek je atraktivno vidjeti nove modele vozila na crash testu, no oni uvijek pokazuju kvalitetu i sigurnost vozila. Dugo najavljivani i očekivani električni ID. Buzz je uspio dizajnom i specifikacijama istaknuti svoje retro nasljeđe, ali i pokazati da ima i mnoge dobre moderne kvalitete.

Komentiraj