Vlažni i skliski kolnici, oprezno zbog poledice na mostovima i nadvožnjacima

Kolnici su mokri ili vlažni i skliski u većem dijelu zemlje, a zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima. Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti, javlja u srijedu ujutro Hrvatski autoklub.

Kolnici su mokri ili vlažni i skliski u većem dijelu zemlje, a zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima. Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti

Zbog snijega i leda za sav promet zatvorene su državna cesta DC547 Sveti Rok-Mali Alan i županijska cesta ŽC5199 Sušanj-Štirovača.

Tunel Sveti Ilija (DC76): u noći 03./04. veljače 2021. god. od 22:00 do 05:00 sati ujutro zbog radova u tunelu Sveti Ilija bit će zatvorena državna cesta DC76 Baška Voda-Zagvozd od državne ceste DC8 do zaseoka Stanići (Rastovac) uključujući i tunel Sveti Ilija. Obilazni pravac je: Za korisnike autoceste A1, za smjer čvor Šestanovac-Baška Voda: DC39-čvor Šestanovac-Dubci-DC8-Dubci-Baška Voda.

A1 Zagreb-Split-Ploče: do 21. veljače zbog izvanrednog održavanja na vijaduktu Drežnik u smjeru Dubrovnika vozi se suženim kolnikom zbog čega su mogući kraći zastoji.

Pomorski promet

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Granični prijelazi

Teretna vozila na izlazu iz zemlje na prijelazu Duboševica čekaju oko sat vremena.

Komentiraj