Vlasnik Hull Cityja vodi 500 najvjernijih navijača svog kluba na petodnevni odmor u Antalyju

Vlasnik Hull Cityja Acun Illcali odlučio je nagraditi 500 navijača svojeg kluba petodnevnim odmorom u Antalyji, u hotelu s pet zvjezdica. Turčin Illcal je kupio Hull City u siječnju ove godine nakon što je prethodnih 11 godina klub bio u vlasništvu Egipćanina Assema Allama.

Hull se ove sezone iz League One vratio u Championship a trenutno je na 20. mjestu, dvije pozicije i 15 bodova iznad zone ispadanja.

„Razmišljao sam što učiniti da se naši navijači osjećaju posebno. Želim da biti navijač Hull Cityja bude privilegija“, rekao je Illcali nakon sastanka sa navijačima na kojemu im je objavio svoju odluku.

Na put u Antalyju će 250 odabranih navijača, od kojih će svako moći sa sobom povesti još po jednu osobu. Tih 250 navijača će biti izabrano na različite načine – dio će ići jer su redovni na utakmicama, dio će biti izabran među navijačima lošijeg imovinskog stanja, a dio će biti izvučen kroz lutriju, naravno uz uvjet da su redovni na utakmicama.

„Letjet ćemo čarterom sa Humberside zračne luke u Antalyju, pet dana u hotelu sa pet zvjezdica, all-inclusive. Bit će to sjajan odmor za naše navijače, posebno sada nakon teškog COVID perioda“, najavio je Illcali, inače bivši sportski novinar a danas vlasnik turskih TV postaja TV8 i TV8.5, turske digitalne platforme Exxen i produkcijskih tvrtki u više država.

Hull City je još nedavne sezone 2016/17 igrao Premier ligu a već u sezoni 2019/20 su ispali u Ligue One. Hull ima dosta tanašan igrački kadar, momčad na TM-u vrijedi 21 milijun eura od toga 10 milijuna vrijede tri igrača na posudbi, Marcus Forss (4.5), Allahyar Sayyadmanesh (3) i Di’Shon Bernard (2.5) iz Brentforda, Fenerbahcea i Manchester Uniteda. Trener Hulla je Shota Arveladze kojega je Illcali imenovao ubrzo nakon što je za 30 milijuna funti kupio klub. Navijačima se to na prvu nije svidjelo jer je Grant McCann prošle sezone uveo Hull u rang iznad a ove sezone se s nejakim kadrom držao iznad zone ispadanja, pred sam otkaz slavio je pobjede nad Bournemouthom i Blackburnom koji su u vrhu lige. Međutim, Arveladze radi solidan posao, u 14 utakmica ima četiri pobjede i tri remija i drži klub u relativno sigurnoj zoni.

Illcali je za ljetni prijelazni rok najavio dovođenje nekoliko pojačanja kako bi već swljedeće sezone pokušao vratiti klub u Premier ligu.

Komentiraj