HINA/ Mario STRMOTIĆ

VLAŠIĆ SE OPROSTIO OD NAVIJAČA “Hvala što ste mi davali snagu i odlučnost čak i onda kada sam sve to imao u skromnijoj mjeri”

Novi nogometaš Evertona Nikola Vlašić, u petak je navijačima Hajduka poslao oproštajnu poruku. Podsjetimo, Vlašić je u četvrtak potpisao ugovor s engleskim klubom, a Hajduk je za njega dobio najvišu odštetu u povijesti kluba. Pismo Vlašića navijačima prenosimo Vam u cijelosti:

“Dragi navijači Hajduka,

kada sam došao željan igranja na Poljudu znao sam, naravno, da ću jednog dana otići. Pitanje je bilo na koji način i iz kojeg razloga? Odlazak mi je tada pa čak i puno kasnije bio nešto što bi se moglo dogoditi tamo nekada daleko.

Onda sve dođe iznenada, naglo i taj trenutak testira moju spremnost. Prije godinu i pol dana prilika za odlazak je došla, ali nisam bio pripravan za nju. Sada sam bio. Osjetio sam sam to poput laste kada krene na jug – Vrijeme je.

Nemojte misliti da nisam maštao zajedno sa vama o osvajanju prvenstva, kupa, u grupnoj fazi europske lige ili lige prvaka… Nije se dogodilo i mnogo toga bih dao za takvo iskustvo.

I pored toga zajedno s vama veselio sam se mnogo puta. Zahvalan sam vam što ste mi davali snagu i odlučnost čak i onda kada sam sve to imao u skromnijoj mjeri.

Zahvalan sam i svima onima koji su me sputavali i onima koji nisu vjerovali u mene, jer su me izoštrili da se još više trudim i budem bolji.

Tamo gdje nastavljam karijeru uvijek će ispod plavog dresa biti bijela Hajdukova boja. Spoznaja da ste sa mnom, iako tamo niste, učinit će me, jačim u težnji da vas dostojno predstavljam.

Dio ste mene i to se ne može ničim izbrisati. Hvala vam.

Vaš Niksi”

Komentiraj