CSKA Moskva sinoć je napravila najveće iznenađenje u 2. kolu Lige prvaka, srušivši europskog prvaka Real Madrid pogotkom hrvatskog nogometaša Nikole Vlašića u 2. minuti.

Igrač Evertona na posudbi u Moskvi iskoristio je pogrešku Tonija Kroosa, ukrao loptu i zabio jedini pogodak na utakmici pokraj nemoćnih Varanea i Navasa.

“Počeli smo kako smo i planirali, agresivno i uz pritisak. Zatim sam vidio da je protivnik krivo dodao loptu, ubrzao, presjekao loptu i zabio gol. Naravno, nisam mogao ni zamisliti da će to biti jedini gol na utakmici”, kazao je Nikola Vlašić za ruski Match TV.

Real su uspjeli pobjediti, dodao je, disciplinom i kompaktnošću u obrani i veznom redu. “Jasno nam je bilo da je Real najjači klub na svijetu i da je nužno igrati kompaktno u obrani, držati se blizu jedan drugome, kako bismo izbjegli pucanja u linijama, što nam je i uspjelo. Čini mi se da je ovo bila teško izborena, ali zaslužena pobjeda”, rekao je mladi hrvatski reprezentativac.

CSKA Moskva vodeća je momčad u skupini G Lige prvaka s 4 boda. Bod manje imaju Roma i Real Madrid, a na začelju je Viktoria Plzen sa jednim osvojenim bodom.

Komentiraj