Vlahović grupa d.o.o., hrvatska tvrtka specijalizirana za profesionalno lobiranje u Hrvatskoj i Europskoj Uniji, postala je članicom prestižne lobističke mreže Nextlaw Global Public Affairs Network, koju je osnovala poznata odvjetnička kuća – Dentons.

Kao jedna od šestdeset tvrtki-osnivača, Vlahović grupa dobiva pristup i mogućnost raditi na projektima iz 100 država svijeta, koje će međusobno povezivati poslovne prilike.

“Članstvo u Nextlawu je s jedne strane za nas priznanje našeg rada i truda da se istaknemo kao profesionalna lobistička tvrtka na Jugoistoku Europe. S druge strane, za nas to znači da ukoliko će neka globalna tvrtka tražiti partnerske usluge u ovom dijelu Europe, imat će direktnu poveznicu s nama. Ovo je prilika i za hrvatske tvrtke koje imaju projekte na stranim tržištima da formiraju ozbiljne lobističke operacije“, izjavio je Natko Vlahović, osnivač i direktor Vlahović grupe.

Članstvom u Nextlawu, Vlahović grupa jača svoj portfelj i poziciju vodeće tvrtke za odnose s državnim institucijama u regiji. Naime, tvrtka je također članica međunarodnih mreža – Fipra i FTI Consulting.

Ured i tim Vlahović grupe nudi klasični portfelj usluga poput praćenja regulatornih pitanja unutar EU institucija, organizaciju poslovnih sastanaka, strateško savjetovanje, predstavljanje projekata i inicijativa te organizaciju konferencija i poslovnog povezivanja.

Tijekom zadnjih pet godina, tvrtka je savjetovala neke od vodećih svjetskih kompanija iz sektora energetike, obrane, digitalne ekonomije, financija i zaštite okoliša.

Vlahović grupa registrirana je u Europskom registru transparentnosti u Bruxellesu od 27. ožujka 2012. godine.

Više informacija potražite na:

www.vlahovicgroup.com

https://www.nextlawpublicaffairs.com

Komentiraj